Mediterranee!
3 juni 2024 - Argelès-sur-Mer, Frankrijk
Vóór 8 uur waren we al wakker en deden onze dingen. Al het brood opgegeten. Om 9 u op pad met de bedoeling boodschappen bij Leclerc in Avignon te doen. Maar in die richting staat de maandagochtend file dus gaan we de andere kant op richting Perpignan. De verkeersdrukte valt mee; slechts op één plaats een korte file. In Saint Cipriën gaan we eerst naar de Intermarché en doen daar de benodigde boodschappen. Dan naar de camping maar de receptie is pas om 15 u open, bovendien valt de camping tegen: op een drietal plaatsen na allemaal huisjes/ stacaravans.
We besluiten door te rijden naar Argeles sur Mer. We zien aangegeven dat de snelweg richting Spanje bij de grens gesloten is. Later horen we dat het om bosbranden zou gaan. Onderweg op een picknick plaats geluncht. We vinden in Argeles sur Meer een mooie camping voor 23€ per nacht. Sanitair en zwembad zien er goed uit en we boeken voor 3 nachten.
Na de camper geplaatst en ingericht te hebben gaat Emile naar het zwembad. Annie blijft bij de camper en gebruikt de wifi om alles bij te werken.

Veel plezier weer